CURSUS AANBOD 


Bedrijfshulpverlening

Elke seconde telt! Handelen bij ongevallen en situaties die de veiligheid en/of gezondheid van werknemers en andere aanwezigen bedreigen?
Bloem

Heb je een passie voor bloemen en ben je creatief? Wil je graag een korte bloemopleiding volgen?
Flora & Fauna wet natuurbescherming

Ben je uitvoerend medewerkers of meewerkend voormannen in de groenvoorziening, het natuurbeheer, het bosbeheer en/of het waterbeheer?
Gewasbescherming

Het gebruiken van bestrijdingsmiddelen of op voorraad hebben van middelen mag alleen als je in het bezit bent van een gewasbeschermingslicentie.
Hovenier vakopleiding (VHG Branche)

Geen algemene vakken zoals Nederlands en rekenen maar wel de vakkennis en vaardigheden van een professional in de groensector. Deze sector zit te springen om opgeleid personeel.
Lassen

Na het volgen van de basiscursus lassen ben je in staat een las te maken met de MIG/MAG- of Elektrodelastechniek. Een mooie opstap naar de NIL lascursus.
Ongediertebeheersing

Voor het gebruik van professionele rodenticiden hebben agrariërs een vakbekwaamheidsbewijs (licentie) nodig.
VCA

Iedereen moet zorgen voor optimale veiligheid, gezondheid en welzijn volgens de Arbo-wet. Veel opdrachten worden daardoor gegund aan VCA-gecertificeerde bedrijven.
Veilig werken met de heftruck

Als je met een heftruck werkt of dat in de toekomst gaat doen zorg dan dat je een certificaat Veilig werken met de heftruck bezit.
Veilig werken met de motorkettingzaag

Er komt veel kijken bij veilig werken. Veilige, goedgekeurde middelen, veilige werkkleding én veilig gedrag. Medewerkers hebben duidelijke instructies en voorlichting nodig.
Veilig werken met de bosmaaier

Er komt veel kijken bij veilig werken. Veilige, goedgekeurde middelen, veilige werkkleding én veilig gedrag. Medewerkers hebben duidelijke instructies en voorlichting nodig.