VHG Avondopleiding Vakbekwaam Hovenier

De Groene sector zit te springen om goed opgeleide mensen!

Cursusfolder

Ambitie en enthousiasme is natuurlijk belangrijk in het vak maar je moet ook beschikken over de juiste kennis en vaardigheden.

Kies je voor de VHG branche opleiding dan kies je voor kwaliteit. Je behaalt een erkend vakdiploma. Deze avondopleiding is dan ook prima te combineren met gezin en/of een baan.

Je start in het eerste jaar van de VHG brancheopleiding (aankomend hovenier) en volgt gedurende 3 jaar de opleiding tot vakbekwaam hovenier.

Meer informatie en prijzen kun je teruglezen in onze cursusfolder.  Let op; met ingang van schooljaar 2017-2018 worden de examenkosten met  € 50,00 verhoogd voor alle VHG branche opleidingen. De folder opent  door middel van de link rechts op deze pagina.  

De VHG brancheopleiding is binnen de hovenierssector een gerenommeerde opleiding die wordt gegeven via licentiescholen. Omdat er behoefte is aan goed geschoold personeel hebben sociale partners besloten de instroom in de brancheopleiding te stimuleren met een speciale subsidieregeling voor deze opleiding. 

Ben je werkzaam onder de CAO Hoveniers en Groenvoorzieners kijk dan op https://www.collandarbeidsmarkt.nl/regeling/vhg-brancheopleiding-hoveniers/


WEGENS GROTE BELANGSTELLING START ER BIJ VOLDOENDE AANMELDINGEN EEN 2E GROEP, INSCHRIJVEN IS WEER MOGELIJK!Planning en inschrijven


De VHG-branche-opleiding kent 3 opleidingen: